Startze op alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Login
Pagina:

Wachtwoord:


Vergeten?
Zoeken in de pagina's

Link ruilen met campings.startze.nl
Startze biedt u de mogelijkheid uw website op te laten nemen in een van onze startze pagina's. In ruil voor een verwijzing naar uw site op een van onze startpagina's vragen wij u een link terug te maken naar ons. Uw link word zichtbaar op de startpagina. linkpartner aanmelden, url toevoegen, gratis url toevoegen, website toevoegen, link ruilen, linkexchange, link ruilen. Indien u vermeld wilt worden op deze startpagina dient u een link te maken naar:

Titel: campings
Url: http://campings.startze.nl

Voorbeeld HTML code:
<a href="http://campings.startze.nl" target="_blank">campings</a>

Het is belangrijk dat u de voorbeeld html code op uw website plaatst anders gaat de aanmelding niet werken.

Regels
* U dient de teruglink op een duidelijke plek op uw website te plaatsen die bereikbaar is voor bezoekers en zoekmachines;
* Uw mag uw website maar ťťn keer aanmelden op deze startpagina.
* Uw website aanmelden bij meerdere verschillende dochter onderwerpen van startze.nl is NIET toegestaan;
* Affiliate websites en/of websites die enkel het doel hebben om geld te verdienen met kliks op advertenties, offerte websites en ebook websites zijn niet toegestaan;
* Geen links van websites met inhoud erotiek, gokken, drugs, alcoholische dranken, wapens etc. ;
* Het onderwerp van uw website dient gerelateerd te zijn aan het onderwerp campings ;
* De teruglink dient indexeerbaar te zijn voor zoekmachines en robots.
* Webmasters die zich niet aan de regels houden worden verwijderd.
* Wij behouden ons het recht uw aanvraag af te wijzen zonder opgaaf van reden.


Stap 1: Persoonlijke gegevens
Geef hieronder uw persoonlijke gegevens op als naam en emailadres. Zo kan de beheerder altijd bij vragen contact met u opnemen.

Naam:

E-mail:


Stap 2: Website gegevens
Geef hieronder uw website gegevens op

Titel website:

URL website:

Categorie website:
In welke categorie wilt u geplaatst worden?


Omschrijving website:
(geef hier zo een uitgebreid mogelijke omschrijving van uw website)


Backlink URL:
Geef hier de volledige url op van uw website waar u de link heeft gemaakt naar http://campings.startze.nl . Let op de teruglink moet op dezelfde website staan als waar u de link voor aanvraagt. Verborgen pagina's staan wij NIET toe. Werkt uw website met frames? Geef dan de URL van het frame op. Geef het volledige (inclusief http) adres op:

De linkpagina waar u de tegenlink plaatst dient ook bereikbaar te zijn via uw website. Webmasters die "vals" spelen met de backlink worden op een webmaster blacklist geplaatst. Backlinks worden altijd handmatig gecontroleerd door de beheerder.

Voer de code hieronder in:Let op: 1x klikken. Het kan even duren voordat de pagina word geladen. Er word namelijk direct gecontroleerd op de teruglink vanaf uw pagina.

Categorieen voor linkruil: Campings BelgiŽ Campings Drenthe Campings Engeland Campings Flevoland Campings Frankrijk Campings Friesland Campings Gelderland Campings Groningen Campings ItaliŽ Campings KroatiŽ Campings Limburg Campings Luxemburg Campings Noord-Brabant Campings Noord-Holland Campings Oostenrijk Campings Overijssel Campings Spanje Campings Utrecht Campings Zeeland Campings Zuid-Holland Campings Zwitserland Interessante links